Saturday, August 15, 2009

zaman kekanak nora



  • mase kecik2, bangun pagi je mesti nak air nescafe..."mak, nak air ayah" hahah..dulu tak panggil nescafe, aku panggil air ayah..bangun je tido, terus order air ayah satu!
  • mase kecik2, aku mesti time2 sedap je, duk2 ke , ape ke, ketap bibir(tau tak camne?)..aku isap bibir bawah aku...huhu...asal tah...cam best jerk!
  • mase kecik2, ayah aku pakai van nissan vannette tuw tau(betul ke eja?)..aku ni dulu lahir dalam van, hahah..tak sempat sampai hospital lagi dah beranak dah..pastu maybe sebab pembawakan, so ayah aku balik keje je, aku main pondok2 sorang2 dalam van..haha..kalau cek album lame balik, ade je gamba candid aku dalam van...hadoi..sengal!
  • memang dari kecik lagi, aku jarang kawan ngan pompuan..start darjah satu aku dah ade study group..haha..gile berwawasan anak md nor ni!! dalam group aku, ade sepuluh orang..8 lelaki, 2 orang je pompuan..pompuan sorang lagi tuw anak jiran aku..tapi selalu takde dlam group sebab ayah die garang..tak kasi jalan2..maklumlah..budak2 lagi..haha
  • aku mengecapi zaman kanak2 yang bestlah jugak seperti kanak2 lain yang hidup di kampung..cakap, mainan ape aku tak penah main?? ckp2!!! tenteng?congkak?galah panjang?konda kondi?? susun tin?? nyorok2? police sentry??pondok2??panjat pokok? kawen2?guli? gasing(er, aku tak pandai main pun:))? layang2? ulat bulu panjat lidi? henjet2 semut?? ape lagi...cakap!! cakap!!

1 comment:

  1. aku mcm x caya yg nora ni mmng jntan dari kecik...hue3

    ReplyDelete